Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Analog-adaptere brukes for å integrere analoge enheter eller analoge bylinjer inn i et VoIP-basert telefonsystem. Vi har forskjellige adaptere fra 2 til 40 analoge porter. Alle benytter PoE (power over Ethernet).

FXS-adaptere for analoge telefoner, IP29 finnes i modell med 2, 4, 8, 20 eller 40 analoge porter. De brukes for å koble analoge enheter som telefoner, dørtelefoner og faxer til VoIP-systemer. IP29 gir altså ut summetone som analogt utstyr kan kobles til.

Kobles til med Rj11 (6-pins kontakt) hvor de to midterste ledningene brukes. Til IP29-20 benyttes Rj45 (8-pinns kontakt) som kables ut til fire analoge linjer.

Forskjellige typer linjeimpedans, kapasitans, summetone og signalering (tone og puls), kan stilles inn på de utgående linjene. Det vil si at man kan produsere all verdens forskjellige lands anloge linjer.

Hot-dial gjør det mulig å automatisk ringe opp et nummer x antall sekunder etter at linjen aktiveres. Frihet til enhver type nummermanipulering og korrigering både på inngående og utgående anrop, samt til-nummer og avsender-nummer.

Støtte for T.38 fax, Sip og H323. Kan benyttes både rett mot operatører og mot innovaphone og alle andre Voip-baserte telefonsystemer som støtter Sip.
For mer info om de forskjellige FXS-adapterne, se Webshop.
For andre nedlastinger:

FXO-adaptere for analoge bylinjer som IP311 og IP38 brukes for å konvertere analoge bylinjer til VoIP. Den kobles altså til lokale analoge telelinjer, og sender signalene videre på VoIP.

Støtte for T.38 fax, Sip og H323. Kan benyttes rett mot innovaphone og alle andre Voip-baserte telefonsystemer som støtter Sip. IP311 inneholder også en fullverdig telefonsentral for inntil 50 brukere. Aktivering denne PBX-funksjonaliteten er lisensbasert, og har tilsvarende funksjonalitet som øvrige innovaphopne-PBX'er.

For mer info om FXO-adapteret, se Webshop.

For andre nedlastinger:

 

2N IP Audio Kit er en SIP til audio konverter med mye ekstra funksjonalitet og inn/utganger.

Inneholder to sip-klienter for registrering mot ekstern sip-linje, innovaphone og andre VoIP telefonsentraler med støtte for sip.

Audio line inngang og utgang i tillegg til mic inngang og 10W speaker utgang.

Relé utgang og 12V utgang kan brukes til å styre eksternt utstyr.

Logisk inngang kan kobles til for eksempel alarmgiver, eller keyboard inngang kan programmeres til å trigge oppkall til ønsket nummer. Avansert oppsett krever automasjon tilleggslisens.

Se mer informasjon:

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no