Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Gatewayer og telefoner

IP erstatter kobbernettet

IP adapter konsept

Telenor legger ned det gamle telefon-kobbernettet og erstatter det med IP. Vi har utstyret for å koble dagens telefonutstyr til IP.
En enkel telefon byttes ut med en ip-telefon. Har du fax, spesialtelefoner, telefonsentral eller annet utstyr på enten analog eller ISDN, har vi adaptere som konverterer dem til IP og SIP. Vcom leverer løsninger fra innovaphone som er anbefalt og benyttet av blant andre Telenor.
Les mer for å finne hvilket adapter du trenger, og hvor enkelt og automatisert vi har gjort oppsettet av adapteret. Våre forhandlere får tilgang til provisjoneringsverktøy på web og app.

Les mer …

GSM gateway

GSM gatewayer, også kalt GSM-adaptere brukes for å koble Sip-linjer eller analogt utstyr til mobilnettet. Mobilnettet kan være den primære linjen eller backup-linje for Voip-systemer, analoge apparater og sentraler. Dette brukes mye i maritime miljøer og steder der kablet bredbånd ikke er tilgjengelig. Det brukes også for ekstra backup.

Les mer …

Tiptel 1020


 

Nye driftssikre analoge telefoner fra Tiptel. Tiptel 1020 har fått større display, flere direktevalgstaster og krever ikke lenger noe batteri. 

Les mer …

IP-analog adapter

Analog-adaptere brukes for å integrere analoge enheter eller analoge bylinjer inn i et VoIP-basert telefonsystem. Vi har forskjellige adaptere fra 2 til 40 analoge porter. Alle benytter PoE (power over Ethernet).

Les mer …

IP-ISDN mediagateway

ip811

Media-gatewayer brukes som regel til å koble ISDN-sentraler til telenettet når ISDN-linjene legges ned og byttes ut med IP (Sip). Generelt benyttes media-gatewayer for å knyte sammen to forskjellige nettverk. Der det ene nettverket er et ISDN-nett og det andre et VoIP-nett (datanett), trengs en IP-ISDN gateway. innovaphone har også IP-analog-gatewayer, og rene SIP- og H323-gatewayer uten ISDN-porter. Nesten alle innovaphone's ISDN-gatewayer kan også kjøre en full telefonsentral for flere hundre brukere i tillegg. Ingen hardwaretillegg kreves, funksjonaliteten aktiveres med lisenser. Se innovaphone IP-PBX. Disse mediagatewayene har også innebygget konferansebro for opp til 60 konfernaseplasser.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no