Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

innovaphone telefonsystem

Telefonsystem

innovaphone v13 presentasjon

innovaphone er et kraftfullt og sofistikert VoIP telefonsystem for bedrifter og organisasjoner.

Softphone og myApps klienten gir deg tilgang til systemet fra alle devicer. I tillegg kan det benyttes ip-telefoner, trådløse telefoner og analoge enheter.

innovaphone er kjent for sin meget høye driftssikkerhet, stabilitet og muligheten for integrasjon med 3.parts systemer.

Les mer …

Softphone og myApps

myApps

myApps er den nye kommunikasjons-appen fra innovaphone. Med denne får du tilgang til all funksjonaliteten i telefonsystemet. Køer, ringegrupper, kataloger, konferanse, video og skjermdeling er tilgjengelig. Du kan ta med deg jobb-telefonen alle steder, og kanskje like viktig; du kan logge ut og skille jobb og fritid.

Les mer

Ring med Teams

Microsoft Teams Call v2

Vil dine kunder ringe med Teams? Her finner du de mest fleksible Voice-løsningene.

  • Vi kobler sammen telefonnummer med Teams. Uavhengig av hvilken teleoperatør du benytter.
  • Vi kan i tillegg gi ekstra telefon-funksjonalitet i Teams med blant annet køer og tidsstyring. I tillegg kan du koble Teams sammen med andre telefoner eller porttelefoner i et blandet miljø. Vi løser det ved hjelp av innovaphone skyPBX.

Tjenestene leveres og faktureres gjennom forhandler.

Les mer

IP-telefoner

Et moderne kommunikasjonssystem tillater en miks av forskjellige typer endeterminaler, alt etter hva den enkelte bruker har behov for. Arbeidsted, oppgaver og krav til design og miljø er viktige kriterier for valg av telefon (endeterminal). Kablet ip-telefon gir den høyeste drifts-sikkerheten og talekvaliteten.

Les mer …

Trådløse terminaler

De fleste bedrifter og organisasjoner har også behov for trådløse terminaler.

Valget står mellom mobiltelefon, Dect, Wlan eller softphone-app på nettbrett eller smart-mobil. Hvilken teknologi passer din kunde/bedrift best?

Disse forskjellige teknologiene har hver sine fordeler og begrensninger.

Les mer …

Mobil løsning

For mange brukere, vil en smartmobil være en foretrukket løsning, enten det er privat telefon (BYOD) eller arbeidsgivers telefon.

Med myApps app får ansatte tilgang til jobbens kommunikasjonssystem uten å bruke privat mobilnummer.
Arbeidsgiver vet at alle henvendelser blir besvart og kommer til bedriften også etter at den ansatte har sluttet.

Ved å koble opp smartmobil/nettbrett mot innovaphone-systemet, får den ansatte tilgang til app med arbeidsgivers kommunikasjonsplattform. Mobiltelefonen er en endeterminal, funksjonaliteten produseres av det bakenforliggende systemet.

Les mer …

DNV sertifisert for maritimt marked

DNV GL Hurtigruten v2

innovaphone er nå sertifisert av DNV (Veritas) for bruk i maritime installasjoner. innovaphone er eneste ip-telefonsentral som er sertifisert i henhold til DNV-CG-0339.

Dette åpner markedet for moderne ip-sentraler som dekker alle båtstørrelser fra fiskebåter til store cruiseskip. Med master-slave konsept, kan båter knyttes sammen i et felles nett med rederi og også kombineres med innovaphone skyPBX.

Les mer …

Monitorering av ringekø - Legekontor

Qmon sanntidsgraf 770x458

Vi lanserer Qmon, laget bl.a. for legekontor som er opptatt av korte telefon-ventetider. De trenger å kunne følge med på ventetiden og antall i kø. Målet er at 80% av innkommende telefoner besvares i løpet av 2 minutter. De ønsker også å se rapporter fra siste dager og uke.

Med Qmon kø-monitorering, fikk kunden verktøyet de trengte. Applikasjonen kjører både på web, pc og mobil.

Les mer …

«Response groups» - beredskapsvakt

 

«Response groups» er en løsning spesielt tilpasset vaktordninger, beredskapsvakter og ringekøer med mange eksterne agenter.

Agentene kan befinne seg på et hvilket som helst telefonnummer eller svarsted. App for både agenter og superbruker gir enkel administrasjon og inn/ut-logging.

Mer om Response Groups

SDK for innovaphone integrasjon

innovaphone SDK 1300x800px en

Har du produktideer til å forbedre kommunikasjon og arbeidsprosesser innen virksomheter? innovaphone myApps har rammeverket som gjør deg i stand til å utvikle egne applikasjoner for kundene dine. Rammeverket inneholder de grunnleggende funksjoner innen kommunikasjon. Innovaphone AppStore gir deg muligheten til å markedsføre egenutviklede apper og gjøre disse tilgjengelige for andre brukere.

innovaphone SDK er fritt tilgjengelig.

Les mer …

"Vi ringer deg tilbake"

"Vi ringer deg tilbake" (Busy Advice) er en fin tjeneste på innovaphone når den du ringer sitter opptatt.

Vi har laget et script med tjenester både for tilbakering, sett over til kollega og legg igjen beskejd. Tjenesten kan også brukes sammen med køer.

Du får varsling på telefon og eventuelt også på E-post.

Se demo- og installasjonsvideo

Teams med telefoni

Teams connector

Med skyPBX Teams-connector kobler vi sammen dine telefonnummer med Office365 og Teams.

Dette er markedets mest fleksible løsning, uavhengig av teleoperatør, og kombinerTeams-brukere med ip-telefoner i et blandet miljø.

Velg mellom enkel løsning, eller gi Teams-brukere tilgang til all funksjonaliteten i skyPBX.

Les mer

Norsk Helsenett klar for skyPBX

logo nhn gra gronn 1000

Gjennom våre forhandlere tilbyr vi nå telefonitjenesten «skyPBX»* for bruk i helsenettet. «skyPBX» oppfyller og opprettholder viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan leveres gjennom Helsenettet.

innovaphone® telefonsystem er gjennom flere år levert til legekontorer, tannlegekontorer, helseinstitusjoner og sykehus som lokalt plasserte løsninger. Ofte er de også integrert med sykesignalanlegg. Nå kan telefonsystemet leveres som skytjeneste.

Les mer …

Telenor IPT-godkjenning

IPT sertifisering

innovaphone 12 har passert Telenor IPT sip trunk sertifiseringstest.

I tillegg er også innovaphone-telefoner og ip-analog adaptere godkjent for Telenor enbruker.

Les mer …

Telenor MBN Partnertrunk sertifisert

IPT partnertrunk sertifisering

innovaphone versjon 12 er nå godkjent på Telenor MBN Partnertrunk. Dette gjør det mulig å la mange kunder dele kapasiteten i en stor partnertrunk.

innovaphone front-end tar imot partnertrunken og ruter den videre til hver enkelt kunde-PBX. Kontakt Vcom for nærmere informasjon.

Les mer …

AD som katalogtjeneste

Mange benytter AD som kontaktdatabase for både interne og eksterne kontakter - noe som gir mulighet for enkelt å finne kontaktinformasjon i vante Office-applikasjoner. Informasjonen kan også replikeres til office365 som ofte benyttes av mobile brukere.

Gjenkjenner du innovaphone fisken? Vi har satt opp og testet Microsoft Active Directory som katalogtjeneste for innovaphone med gode resultater.

Les mer …

SSA Software oppgraderingsavtale

Software Tool

En oppgraderingsavtale; SSA (Software Service Agreement), gir deg fri tilgang til nyeste programvare og oppdaterte lisenser for ditt innovaphone telefonsystem. En rimelig sikkerhet for et oppdatert system.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no