Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Teams connector

Med skyPBX Teams-connector kobler vi sammen dine telefonnummer med Office365 og Teams.

Dette er markedets mest fleksible løsning, uavhengig av teleoperatør, og kombinerTeams-brukere med ip-telefoner i et blandet miljø.

Velg mellom enkel løsning, eller gi Teams-brukere tilgang til all funksjonaliteten i skyPBX.

Noen ganger skal alle bruke Teams, og det eneste du trenger er å koble telefonnummer inn til Office365. Men andre ganger har bedriften behov for et blandet miljø eller funksjonalitet ut over det du får i Teams. Med skyPBX kan du kombinere Teams-brukere med alle typer andre telefonapparater, porttelefoner eller myApps softphone.

All funksjonaliteten i skyPBX med sentralbord, ringegrupper, tastevalg, talemeldinger osv er også tilgjengelig. Du kan ha agenter både på Teams, ip-telefoner, softphone og mobil.

I motsetning til andre Teams-integrasjoner levert fra teleoperatører, er du med Teams-connector i skyPBX fri til å velge. Du er ikke bundet av én teleoperatør, men kan skifte operatør, eller benytte deg av flere operatører. Telelinjer fra utenlandske operatører kan også kobles inn i løsningen og gi deg én løsning på tvers av lokasjoner.

Enkel prismodell. Én pris for serverkoblingen. Om du skal ha et rent Temas-miljø, er det én pris pr kanal (samtidige samtaler). Om du skal ha et blandet miljø, er prisen pr bruker.

Se innovaphone video som både viser prinsippet med Teams-integrasjon, og kommende versjons integrering av myApps i Teams.

 

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no