Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Lyd over IP - introduksjon

appstyrt lydvarsling

 

Vcom leverer fleksible løsninger for en- eller toveis lyd over datanettverk/PoE. Våre løsninger er like velegnet for små prosjekt med én høyttaler som for løsninger med hundrevis av høyttalere. Lokalt nettverk eller kommunikasjon over internett? Nødvarsling, katastrofevarsling, terrorvarsling, vanlig annonsering? Prosjektet ditt avgjør løsningen.

 

Endepunkt kan være vegghøyttalere, hornhøyttalere, intercom, telefonapparat, eller en kombinasjon av disse.

Anlegget kan styres fra app på mobiltelefon, mikrofonkonsoll, telefon/mobiltelefon, PC eller en kombinasjon av disse. 

 

Her kan du lese om ulike bruksområder for våre Lyd over IP produkter. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller behov for støtte til å finne ut om våre løsninger passer ditt prosjekt.

 

Lydvarslingsanlegg med appstyring

appstyrt lydvarsling

Nytt brukerscenario:

Kunden er en større bedrift med flere hundre ansatte i et stort kontorbygg. Ved en gjennomgang av totalsikkerhet for bygget ble det kartlagt et behov for et lydanlegg som kunne utløse og styre evakueringer i forbindelse med alvorlige uønskede hendelser.

Med et Lydvarslingsanlegg fra Vcom har bedriften fått en driftssikker, funksjonell løsning som sikrer effektive evakueringer.

Les mer …

Appstyrte høyttalere på offentlig sted

Politi ver2

Nytt brukerscenario:

Politiet i en av landets største byer har plassert ut høyttalere på utvalgte offentlige steder som typisk er steder hvor det samler seg store mengder mennesker i helgene på kvelds- og nattestid, med tilhørende fare for voldshandlinger og annen kriminalitet.

Les mer om hvordan Lydvarslingsanlegg med Appstyring kan forebygge og stanse uønskede hendelser og øke sikkerheten i byer og tettsteder, og i ytterste konsekvens redde liv. 

Les mer …

Varslingshøyttaler

 Krana2

Kunden er en bedrift som har en beliggenhet litt utenfor allfarvei, som derfor hyppig er plaget med tyveri, tyveriforsøk, hærverk og andre uønskede hendelser. I tillegg til et kameraovervåkningsanlegg, ønsket bedriften en effektiv metode for å varsle inntrengerne om at de er obeservert, med mål om å skremme de vekk.

Du kan lese mer om hvordan SIP Speaker Hornhøyttaler fra 2N løste dette ved å klikke deg inn på artikkelen.

Les mer …

Internkommunikasjon i bedrift

2N NetMic 123

Kunden er en operatør innen kollektivtransport som ønsket seg et enkelt, driftssikkert system for internkommunikasjon mellom driftssentral og to oppholdsrom. Du kan lese mer om hvordan produkter fra 2N løste dette ved å klikke deg inn på artikkelen.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no