Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Svarapparater

bakgrunn svarapp mobil
 

Anrop fra 2N IP-baserte porttelefoner kan besvares på mange forskjellige typer svarapparat.

Et svarsted (bedrift, leilighet, enebolig, avdeling, bruker, person, funksjon etc.) kan ha én eller flere svarapparat av samme eller forskjellig type. Anrop til én eller flere mobiltelefoner kan også inngå som en del av løsningen, enten du ønsker kun tale- eller høykvalitets videoanrop.

Ulike ringemønstre kan settes opp: Parallell, hvor det ringer på flere enheter samtidig, eller sekvensiell hvor det ringer i en gitt rekkefølge. I tillegg har systemet støtte for tidsprofiler og kalender, slik at man har full fleksibilitet til å styre anrop akkurat slik man ønsker.

 

NYHET: For å hjelpe deg med å prosjektere, demonstrere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger har vi en rekke vertktøy du kan benytte deg av:

 

Videoanrop: Indoor View

IDWBLACKVENSTRE

Indoor View fra 2N er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop er påkrevd.

7-tommers skjerm og et bilde som dekker hele skjermen gir optimal sikkerhet og enkel betjening i ethvert prosjekt.

Les mer …

Videoanrop: Indoor Compact

91378501 91378501WH indoor compact black white right lq

Indoor Compact fra 2N er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop er påkrevd.

Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Compact inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++.

Les mer …

Videoanrop: Mobiltelefon og nettbrett

My2N Video

Mobiltelefoner og nettbrett med Android eller iOS kan benyttes som svarapparat for videoanrop fra 2N IP-baserte porttelefoner med kamera. Med 2N Mobile Video har man en tjeneste som leverer høy stabilitet og kvalitet 24/7. Mobile Video har forhåndsvisning av video på Android, slik at du ser hvem som er på døren før du svarer anropet, mens på iOS må anropet besvares før video vises. Du er ikke avhengig av å befinne deg innenfor datanettverk og Wi-Fi, men kan besvare anrop uansett hvor i verden du befinner deg så sant du har datadekning på din enhet.

Les mer …

Videoanrop: 2N-kompatibelt svarapparat

gsc web

GSC3570 fra kvalitetsprodusenten Grandstream er et svarapparat velegnet for bruk sammen med 2N IP-baserte porttelefonanlegg. 

Prisgunstig, 7-tommers skjerm, god kvalitet på lyd og bilde og enkel betjening gjør dette til et godt valg.

Les mer …

Videoanrop: Indoor Touch 2.0

indoor touch 2 black front right 560x432 2.0

Indoor Touch 2.0 er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop og stor skjerm er påkrevd. Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Touch inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++. Med en 7-tommer stor touchskjerm i kombinasjon med moderne IP-basert kommunikasjonsteknologi oppnår man svært god samtalekvalitet.

Les mer …

Videoanrop: IP-telefon

3370

Ulike modeller IP-telefoner med skjerm kan benyttes som svarapparat for videoanrop fra 2N IP-baserte porttelefoner med kamera. Dette er fleksible løsninger som kan festes på vegg eller stå på bord, og man også velge å beholde eller fjerne telefonrøret.

Les mer …

Taleanrop: Indoor Talk

91378401 indoor talk black photo front right 560x432
 

Indoor Talk er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg. Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Talk inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++. Med touchknapper og moderne IP-basert kommunikasjonsteknologi oppnår man svært god samtalekvalitet.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no