Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Porttelefoner

S18 Dashboard banner verso display 1600x713

Et porttelefon- eller dørtelefonanlegg er i sin enkleste form en ringeklokke med én ringeknapp, tale, og fjernåpning av dør som sin funksjon.

Med et IP-basert porttelefonanlegg fra 2N har du stor fleksibilitet, optimale integrasjonsmuligheter, samt tilgang til ekstreme egenskaper i forhold til kapslingsgrad, værbestandighet, vandalsikkerhet og generell tålbarhet.

Prosjektets beskaffenhet avgjør hvilke valg som må tas:

  • Tale- eller videoanrop.
  • Innfelt- eller påvegg montering.
  • Antall ringeknapper. Støtte for inntil 146 direkte ringeknapper.
  • Touchdisplay med adressebok og kodetastatur for adgang. Støtte for inntil 10.000 brukere.
  • Integrert adgangskontroll: Bluetooth, RFID kort/brikkeleser, kodetastatur, fingeravtrykksleser.
  • Eksternt IP-kamera for oversiktsbilde og økt sikkerhet, bytt mellom kamera på svarapparat eller i Mobile Video app.

Teknologi og tilkobling: En 2N IP-basert porttelefon er svært fleksibel. Som basis ringer den IP til IP til ett- eller flere svarapparat i samme datanettverk. Dette kan være et separat kablet nettverk for porttelefonanlegget, et teknisk driftsnett, eller et generelt datanettverk, hvor prosjektet avgjør hvilken løsning som egner seg best. Har dette nettverket internettforbindelse har man flere muligheter for video- eller taleanrop til mobiltelefon og nettbrett. Har man ikke tilgang til et datanettverk med eller uten internett finnes også vår mest fleksible modell Verso også i en 4G utgave hvor den gjør akkurat det samme som en Verso IP, men benytter data-SIM fra valgt operatør som databærer. 

Som svarapparat kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, nettbrett, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon.

NYHET: For å hjelpe deg med å prosjektere, demonstrere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger har vi en rekke vertktøy du kan benytte deg av:

 

Velg mellom ulike modeller basert på ditt prosjekt:

Style IP porttelefon

Style IP web

STYLE er vår mest eksklusive og maksimalistiske porttelefon.

Rett og slett fordi her får du ALT du trenger i en porttelefon. 5MP kamera, støtte for eksternt IP-kamera for oversiktsbilde og ekstra sikkerhet, adgangskontroll med den unike og fremtidsrettede WaveKey-løsningen for mobil adgangskontroll, i tillegg til RFID-kort/brikke. 10-tommers lyssterk og responsiv berøringsskjerm sammen med en rask prosessor sikrer en svært god brukeropplevelse.

Les mer …

Verso IP porttelefon

 

 

2n helios ip verso blind module right lq

VERSO er vår mest fleksible porttelefonmodell.

Med sin modulbaserte oppbygging er VERSO den perfekte løsningen for prosjekt med flere ringeknapper, digital adressebok, fingeravtrykksleser, RFID-leser eller kodetastatur for adgangskontroll. Eller en kombinasjon av disse.

Les mer …

Force IP porttelefon

Force 1knapp 1

FORCE er den ekstremt robuste porttelefonen.

I tillegg til å tåle det meste er FORCE utstyrt med ekstra kraftig høyttaler og doble mikrofoner med støykansellering for optimal samtalekvalitet. Dette gjør FORCE særs godt egnet i tøffere miljøer hvor porttelefonen risikerer å være gjenstand for ytre påvirkninger og/eller støy.

 

Les mer …

Solo IP porttelefon

 

 

helios ip solo photo front right hq

 SOLO er den plasseringsvennlige porttelefonen.

SOLO er porttelefonen for prosjekt hvor porttelefonen skal være så liten som mulig, ha et lekkert design, men samtidig ha optimal funksjonalitet og kamera for videoanrop til fast svarapparat i samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner/nettbrett, eller til en kombinasjon av disse. 

Les mer …

Verso 4G porttelefon

 

 

2n helios ip verso blind module right lq

VERSO er vår mest fleksible porttelefonmodell. Her i 4G utgave som benytter data-SIM fra valgt operatør.

Med sin modulbaserte oppbygging er VERSO den perfekte løsningen for prosjekt med flere ringeknapper, digital adressebok, fingeravtrykksleser, RFID-leser eller kodetastatur for adgangskontroll. Eller en kombinasjon av disse.

Les mer …

Uni IP porttelefon

9153101hr 2n helios ip uni 1 button right lq

UNI kaller vi den enkle siden dette er modellen hvor du har færrest valg å forhold deg til.

UNI er den perfekte følgesvenn for prosjekt som krever taleanrop enten det er til fast svarapparat koblet til samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner, eller til en kombinasjon av disse.

Les mer …

Base IP porttelefon

 

9156111CB helios ip base 1 button photo front right hq

 

 

BASE er den enkle med kamera, men har en rekke avansert funksjonalitet tilgjengelig ved behov.

BASE er porttelefonen for prosjekt som krever én eller to ringeknapper, samt kamera for videoanrop til fast svarapparat i samme datanettverk, til én eller flere mobiltelefoner/nettbrett, eller til en kombinasjon av disse.

Les mer …

Safety IP porttelefon

9152102W 2N Helios IP Safety 2 buttons INFO SOS 10W loudspeaker Left LQ

SAFETY er den synlige porttelefonen, eller intercom om du vil.

Som den nødvarslingsfargede utgaven av FORCE er SAFETY solid bygget, og har god lyd. Den egner seg spesielt godt til prosjekt hvor enhetens synlighet er av kritisk viktighet.

Les mer …

Lag din egen IP-porttelefon

9154100 2N Helios IP AudioKit top LQ

 

 

Med IP Audio Kit eller IP Audio Kit Lite kan du lage din egen IP porttelefon for taleanrop.

IP Audio Kit kan benyttes i prosjekt hvor det er spesielle krav til for eksempel design og man ønsker å helintegrere porttelefonen og benytte egne ringeknapper, eller i andre typer prosjekt med spesielle krav til porttelefonens egenskaper.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no