Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Adgangskontroll

2N WaveKey HP Banner lowres

Et adgangskontrollanlegg er i sin enkleste form én adgangskontrollenhet på én dør hvor én bruker innvilger seg selv adgang ved å benytte adgangskredential.

Med et moderne, fremtidsrettet, stadig smartere og mer brukevervennlig IP-basert adgangskontrollanlegg fra 2N har man full fleksibilitet, tilnærmet uansett hvilke krav som stilles:

  • Velg mellom ulike adgangskredentialer: Bluetooth, RFID-kort/brikke, kode, fingeravtrykk. Flere av disse finnes også i kombi-moduler.
  • Alle adgangskontrollenhetene finnes som frittstående selvstendige enheter, i tillegg til at de også finnes i et varierende utvalg som helintegrerte i porttelefonmodellene Verso, Style, Force og Base
  • Tidsstyrt adgangskontroll. Velg mellom adgang 24 timer i døgnet, 365 dager i året, eller tidsavgrenset adgang på faste tidspunkt/dager, eller i en fra/til-periode.

 

Med et IP-basert agangskontrollanlegg fra 2N kommer mange fordeler:

  • Samtlige frittstående enheter har innebygget kontroller mot dørstyring. Enhetene fungerer derfor også frittstående uten en server, slik at hvis én enhet er skadet eller defekt, vil andre enheter fungere.
  • Rask installasjon og potensiell kostnadsbesparing. Mange bygninger har allerede et IP-nett, enten det er et generelt datanettverk eller et teknisk driftsnett. Hvis nettverket i tillegg har PoE trenger man kun en enktel nettverkskabe for kommunikasjon og strøm, noe som sparer både tid og penger.
  • Utnytt åpne protokoller som HTTP, SIP, ONVIF, RTSP og åpent API for å integrere 2N produkter med videoovervåkning, sikkerhet og så videre.
  • IP-teknologi sikrer skalerbarhet. Skal adgangskontrollanlegget utvides trenger du kun å tenke på at hver enhet trenger tilkobling til datanettverket.
  • Fjernkonfigurasjon. Hjelp dine kunder uten å måtte reise til lokasjon.
  • Enkel prosjektering.

 

NYHET: For å hjelpe deg med å prosjektere, demonstrere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger har vi en rekke vertktøy du kan benytte deg av:

 

2N leverer frittstående adgangskontrollenheter i to ulike format som du kan lese mer om her:

Access Unit M

AUM

Access Unit M er en ny, slankere IP-basert adgangskontrollenhet fra 2N som passer like godt i små som store prosjekt. Velg mellom flere ulike versjoner, deriblant Bluetooth for mobil adgang.

Tilgjengelig for bestilling i dag.

Forhandlere oppfordres til å bestille sin demoenhet snarest.

Les mer …

Access Unit 2.0

 Access Unit Keypad

Access Unit 2.0 representerer 2Ns klassiske tilnærming til frittstående adgangskontrollenheter, og er den serien med produkter som har flest muligheter til valg av adgangskredentialer.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no