Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Produkter - løsninger

Ring med Teams

Microsoft Teams Call v2

Vil dine kunder ringe med Teams? Her finner du de mest fleksible Voice-løsningene.

  • Vi kobler sammen telefonnummer med Teams. Uavhengig av hvilken teleoperatør du benytter.
  • Vi kan i tillegg gi ekstra telefon-funksjonalitet i Teams med blant annet køer og tidsstyring. I tillegg kan du koble Teams sammen med andre telefoner eller porttelefoner i et blandet miljø. Vi løser det ved hjelp av innovaphone skyPBX.

Tjenestene leveres og faktureres gjennom forhandler.

Les mer

Telefonsystem

innovaphone v13 presentasjon

innovaphone er et kraftfullt og sofistikert VoIP telefonsystem for bedrifter og organisasjoner.

Softphone og myApps klienten gir deg tilgang til systemet fra alle devicer. I tillegg kan det benyttes ip-telefoner, trådløse telefoner og analoge enheter.

innovaphone er kjent for sin meget høye driftssikkerhet, stabilitet og muligheten for integrasjon med 3.parts systemer.

Les mer …

DNV sertifisert for maritimt marked

DNV GL Hurtigruten v2

innovaphone er nå sertifisert av DNV (Veritas) for bruk i maritime installasjoner. innovaphone er eneste ip-telefonsentral som er sertifisert i henhold til DNV-CG-0339.

Dette åpner markedet for moderne ip-sentraler som dekker alle båtstørrelser fra fiskebåter til store cruiseskip. Med master-slave konsept, kan båter knyttes sammen i et felles nett med rederi og også kombineres med innovaphone skyPBX.

Les mer …

«Response groups» - beredskapsvakt

 

«Response groups» er en løsning spesielt tilpasset vaktordninger, beredskapsvakter og ringekøer med mange eksterne agenter.

Agentene kan befinne seg på et hvilket som helst telefonnummer eller svarsted. App for både agenter og superbruker gir enkel administrasjon og inn/ut-logging.

Mer om Response Groups

Norsk Helsenett klar for skyPBX

logo nhn gra gronn 1000

Gjennom våre forhandlere tilbyr vi nå telefonitjenesten «skyPBX»* for bruk i helsenettet. «skyPBX» oppfyller og opprettholder viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan leveres gjennom Helsenettet.

innovaphone® telefonsystem er gjennom flere år levert til legekontorer, tannlegekontorer, helseinstitusjoner og sykehus som lokalt plasserte løsninger. Ofte er de også integrert med sykesignalanlegg. Nå kan telefonsystemet leveres som skytjeneste.

Les mer …

SDK for innovaphone integrasjon

innovaphone SDK 1300x800px en

Har du produktideer til å forbedre kommunikasjon og arbeidsprosesser innen virksomheter? innovaphone myApps har rammeverket som gjør deg i stand til å utvikle egne applikasjoner for kundene dine. Rammeverket inneholder de grunnleggende funksjoner innen kommunikasjon. Innovaphone AppStore gir deg muligheten til å markedsføre egenutviklede apper og gjøre disse tilgjengelige for andre brukere.

innovaphone SDK er fritt tilgjengelig.

Les mer …

Porttelefoner

S18 Dashboard banner verso display 1600x713

Et porttelefon- eller dørtelefonanlegg er i sin enkleste form en ringeklokke med én ringeknapp, tale, og fjernåpning av dør som sin funksjon.

Med et IP-basert porttelefonanlegg fra 2N har du stor fleksibilitet, optimale integrasjonsmuligheter, samt tilgang til ekstreme egenskaper i forhold til kapslingsgrad, værbestandighet, vandalsikkerhet og generell tålbarhet.

Prosjektets beskaffenhet avgjør hvilke valg som må tas:

  • Tale- eller videoanrop.
  • Innfelt- eller påvegg montering.
  • Antall ringeknapper. Støtte for inntil 146 direkte ringeknapper.
  • Touchdisplay med adressebok og kodetastatur for adgang. Støtte for inntil 10.000 brukere.
  • Integrert adgangskontroll: Bluetooth, RFID kort/brikkeleser, kodetastatur, fingeravtrykksleser.
  • Eksternt IP-kamera for oversiktsbilde og økt sikkerhet, bytt mellom kamera på svarapparat eller i Mobile Video app.

Teknologi og tilkobling: En 2N IP-basert porttelefon er svært fleksibel. Som basis ringer den IP til IP til ett- eller flere svarapparat i samme datanettverk. Dette kan være et separat kablet nettverk for porttelefonanlegget, et teknisk driftsnett, eller et generelt datanettverk, hvor prosjektet avgjør hvilken løsning som egner seg best. Har dette nettverket internettforbindelse har man flere muligheter for video- eller taleanrop til mobiltelefon og nettbrett. Har man ikke tilgang til et datanettverk med eller uten internett finnes også vår mest fleksible modell Verso også i en 4G utgave hvor den gjør akkurat det samme som en Verso IP, men benytter data-SIM fra valgt operatør som databærer. 

Som svarapparat kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, nettbrett, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon.

NYHET: For å hjelpe deg med å prosjektere, demonstrere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger har vi en rekke vertktøy du kan benytte deg av:

 

Velg mellom ulike modeller basert på ditt prosjekt:

Videoanrop: Mobiltelefon og nettbrett

My2N Video

Mobiltelefoner og nettbrett med Android eller iOS kan benyttes som svarapparat for videoanrop fra 2N IP-baserte porttelefoner med kamera. Med 2N Mobile Video har man en tjeneste som leverer høy stabilitet og kvalitet 24/7. Mobile Video har forhåndsvisning av video på Android, slik at du ser hvem som er på døren før du svarer anropet, mens på iOS må anropet besvares før video vises. Du er ikke avhengig av å befinne deg innenfor datanettverk og Wi-Fi, men kan besvare anrop uansett hvor i verden du befinner deg så sant du har datadekning på din enhet.

Les mer …

Videoanrop: 2N-kompatibelt svarapparat

gsc web

GSC3570 fra kvalitetsprodusenten Grandstream er et svarapparat velegnet for bruk sammen med 2N IP-baserte porttelefonanlegg. 

Prisgunstig, 7-tommers skjerm, god kvalitet på lyd og bilde og enkel betjening gjør dette til et godt valg.

Les mer …

Svarapparater

bakgrunn svarapp mobil
 

Anrop fra 2N IP-baserte porttelefoner kan besvares på mange forskjellige typer svarapparat.

Et svarsted (bedrift, leilighet, enebolig, avdeling, bruker, person, funksjon etc.) kan ha én eller flere svarapparat av samme eller forskjellig type. Anrop til én eller flere mobiltelefoner kan også inngå som en del av løsningen, enten du ønsker kun tale- eller høykvalitets videoanrop.

Ulike ringemønstre kan settes opp: Parallell, hvor det ringer på flere enheter samtidig, eller sekvensiell hvor det ringer i en gitt rekkefølge. I tillegg har systemet støtte for tidsprofiler og kalender, slik at man har full fleksibilitet til å styre anrop akkurat slik man ønsker.

 

NYHET: For å hjelpe deg med å prosjektere, demonstrere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger har vi en rekke vertktøy du kan benytte deg av:

 

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no