Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Produkter - løsninger

Telefonsystem

innovaphone v13 presentasjon

innovaphone er et kraftfullt og sofistikert VoIP telefonsystem for bedrifter og organisasjoner.

Softphone og myApps klienten gir deg tilgang til systemet fra alle devicer. I tillegg kan det benyttes ip-telefoner, trådløse telefoner og analoge enheter.

innovaphone er kjent for sin meget høye driftssikkerhet, stabilitet og muligheten for integrasjon med 3.parts systemer.

Les mer …

DNV-GL sertifisert for maritimt marked

DNV GL Hurtigruten v2

innovaphone er nå sertifisert av DNV-GL (Veritas) for bruk i maritime installasjoner. innovaphone er eneste ip-telefonsentral som er sertifisert i henhold til DNVGL-CG-0339.

Dette åpner markedet for moderne ip-sentraler som dekker alle båtstørrelser fra fiskebåter til store cruiseskip. Med master-slave konsept, kan båter knyttes sammen i et felles nett med rederi og også kombineres med innovaphone skyPBX.

Les mer …

Ring med Teams

Microsoft Teams Call v2

Vil dine kunder ringe med Teams? Her finner du de mest fleksible Voice-løsningene.

 • Vi kobler sammen telefonnummer med Teams. Uavhengig av hvilken teleoperatør du benytter.
 • Vi kan i tillegg gi ekstra telefon-funksjonalitet i Teams med blant annet køer og tidsstyring. I tillegg kan du koble Teams sammen med andre telefoner eller porttelefoner i et blandet miljø. Vi løser det ved hjelp av innovaphone skyPBX.

Tjenestene leveres og faktureres gjennom forhandler.

Les mer

Norsk Helsenett klar for skyPBX

logo nhn gra gronn 1000

Gjennom våre forhandlere tilbyr vi nå telefonitjenesten «skyPBX»* for bruk i helsenettet. «skyPBX» oppfyller og opprettholder viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan leveres gjennom Helsenettet.

innovaphone® telefonsystem er gjennom flere år levert til legekontorer, tannlegekontorer, helseinstitusjoner og sykehus som lokalt plasserte løsninger. Ofte er de også integrert med sykesignalanlegg. Nå kan telefonsystemet leveres som skytjeneste.

Les mer …

SDK for innovaphone integrasjon

innovaphone SDK 1300x800px en

Har du produktideer til å forbedre kommunikasjon og arbeidsprosesser innen virksomheter? innovaphone myApps har rammeverket som gjør deg i stand til å utvikle egne applikasjoner for kundene dine. Rammeverket inneholder de grunnleggende funksjoner innen kommunikasjon. Innovaphone AppStore gir deg muligheten til å markedsføre egenutviklede apper og gjøre disse tilgjengelige for andre brukere.

innovaphone SDK er fritt tilgjengelig.

Les mer …

Porttelefoner

S18 Dashboard banner verso display 1600x713

Et porttelefon- eller dørtelefonanlegg er i sin enkleste form en ringeklokke med én ringeknapp, tale, og fjernåpning av dør som sin funksjon.

Med et IP-basert porttelefonanlegg fra 2N har du stor fleksibilitet, optimale integrasjonsmuligheter, samt tilgang til ekstreme egenskaper i forhold til kapslingsgrad, værbestandighet, vandalsikkerhet og generell tålbarhet.

Prosjektets beskaffenhet avgjør hvilke valg som må tas:

 • Tale- eller videoanrop.
 • Innfelt- eller påvegg montering.
 • Antall ringeknapper. Støtte for inntil 146 direkte ringeknapper.
 • Touchdisplay med adressebok og kodetastatur for adgang. Støtte for inntil 10.000 brukere.
 • Integrert adgangskontroll: Bluetooth, RFID kort/brikkeleser, kodetastatur, fingeravtrykksleser.
 • Eksternt IP-kamera for oversiktsbilde og økt sikkerhet, bytt mellom kamera på svarapparat eller i Mobile Video app.

Teknologi og tilkobling: En 2N IP-basert porttelefon er svært fleksibel. Som basis ringer den IP til IP til ett- eller flere svarapparat i samme datanettverk. Dette kan være et separat kablet nettverk for porttelefonanlegget, et teknisk driftsnett, eller et generelt datanettverk, hvor prosjektet avgjør hvilken løsning som egner seg best. Har dette nettverket internettforbindelse har man flere muligheter for video- eller taleanrop til mobiltelefon og nettbrett. Har man ikke tilgang til et datanettverk med eller uten internett finnes også vår mest fleksible modell Verso også i en 4G utgave hvor den gjør akkurat det samme som en Verso IP, men benytter data-SIM fra valgt operatør som databærer. 

Som svarapparat kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, nettbrett, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon.

Prøv vår DEMO FOR VIDEOANROP FRA PORTTELEFON TIL MOBIL

Våre porttelefoner er:

Svarapparater

bakgrunn svarapp mobil
 

Anrop fra 2N IP-baserte porttelefoner kan besvares på mange forskjellige typer svarapparat.

Et svarsted (bedrift, leilighet, enebolig, avdeling, bruker, person, funksjon etc.) kan ha én eller flere svarapparat av samme eller forskjellig type. Anrop til én eller flere mobiltelefoner kan også inngå som en del av løsningen, enten du ønsker kun tale- eller høykvalitets videoanrop.

Ulike ringemønstre kan settes opp: Parallell, hvor det ringer på flere enheter samtidig, eller sekvensiell hvor det ringer i en gitt rekkefølge. I tillegg har systemet støtte for tidsprofiler og kalender, slik at man har full fleksibilitet til å styre anrop akkurat slik man ønsker.

 

Adgangskontroll

2N WaveKey HP Banner lowres

Et adgangskontrollanlegg er i sin enkleste form én adgangskontrollenhet på én dør hvor én bruker innvilger seg selv adgang ved å benytte adgangskredential.

Med et moderne, fremtidsrettet, stadig smartere og mer brukevervennlig IP-basert adgangskontrollanlegg fra 2N har man full fleksibilitet, tilnærmet uansett hvilke krav som stilles:

 • Velg mellom ulike adgangskredentialer: Bluetooth, RFID-kort/brikke, kode, fingeravtrykk. Flere av disse finnes også i kombi-moduler.
 • Alle adgangskontrollenhetene finnes som frittstående selvstendige enheter, i tillegg til at de også finnes i et varierende utvalg som helintegrerte i porttelefonmodellene Verso, Style, Force og Base
 • Tidsstyrt adgangskontroll. Velg mellom adgang 24 timer i døgnet, 365 dager i året, eller tidsavgrenset adgang på faste tidspunkt/dager, eller i en fra/til-periode.

 

Med et IP-basert agangskontrollanlegg fra 2N kommer mange fordeler:

 • Samtlige frittstående enheter har innebygget kontroller mot dørstyring. Enhetene fungerer derfor også frittstående uten en server, slik at hvis én enhet er skadet eller defekt, vil andre enheter fungere.
 • Rask installasjon og potensiell kostnadsbesparing. Mange bygninger har allerede et IP-nett, enten det er et generelt datanettverk eller et teknisk driftsnett. Hvis nettverket i tillegg har PoE trenger man kun en enktel nettverkskabe for kommunikasjon og strøm, noe som sparer både tid og penger.
 • Utnytt åpne protokoller som HTTP, SIP, ONVIF, RTSP og åpent API for å integrere 2N produkter med videoovervåkning, sikkerhet og så videre.
 • IP-teknologi sikrer skalerbarhet. Skal adgangskontrollanlegget utvides trenger du kun å tenke på at hver enhet trenger tilkobling til datanettverket.
 • Fjernkonfigurasjon. Hjelp dine kunder uten å måtte reise til lokasjon.
 • Enkel prosjektering.

 

2N leverer frittstående adgangskontrollenheter i to ulike format som du kan lese mer om her:

IP erstatter kobbernettet

IP adapter konsept

Telenor legger ned det gamle telefon-kobbernettet og erstatter det med IP. Vi har utstyret for å koble dagens telefonutstyr til IP.
En enkel telefon byttes ut med en ip-telefon. Har du fax, spesialtelefoner, telefonsentral eller annet utstyr på enten analog eller ISDN, har vi adaptere som konverterer dem til IP og SIP. Vcom leverer løsninger fra innovaphone som er anbefalt og benyttet av blant andre Telenor.
Les mer for å finne hvilket adapter du trenger, og hvor enkelt og automatisert vi har gjort oppsettet av adapteret. Våre forhandlere får tilgang til provisjoneringsverktøy på web og app.

Les mer …

GSM gateway

GSM gatewayer, også kalt GSM-adaptere brukes for å koble Sip-linjer eller analogt utstyr til mobilnettet. Mobilnettet kan være den primære linjen eller backup-linje for Voip-systemer, analoge apparater og sentraler. Dette brukes mye i maritime miljøer og steder der kablet bredbånd ikke er tilgjengelig. Det brukes også for ekstra backup.

Les mer …

Flere artikler …

 1. Tiptel 1020
Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no