Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Mobile Video blir My2N

my2n app landscape woman

 

I løpet av de neste dagene vil 2N appen Mobile Video bli til appen My2N.

Den nye appen vil gi en bedre brukeropplevelse, blant annet vil man kunne se video i landskapsmodus og utnytte hele skjermen.

Overgangen vil være sømløs, og appen vil oppdatere seg automatisk.

2N har basert på vår tilbakemelding endret på den tidligere annonserte endringer hvor det ville bli påkrevd for alle mobilenheter å ha en unik epostadresse for pålogging. Dette vil ikke være nødvendig allikevel.

Les mer …

Den ultimate guiden til mobil adgangskontroll

blog Mobile Access Guide 800x533

Vi bruker mobiltelefonen til det aller meste i hverdagen allerede, og hva er vel mer naturlig enn å også bruke den for å få adgang, enten det er til arbeidsplassen eller hjemmet?

I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan det virker, hvorfor flere og flere får opp øynene for- og ønsker seg mobil adgangskontroll, og hvorfor vi mener det må være med i vurderingen for nye adgangskontrollprosjekt.

Les mer …

Singin' in the Rain

 

Style rain

Style IP fra 2N er allerede en av de aller mest imponerende porttelefonene markedet har å by på med sin 10-tommers touchskjerm og ekstremt anvendelige digitale adressebok.

Adgangskontroll er helintegrert, enten man ønsker å bruke mobiltelefon via Bluetooth, RFID-kort/brikker, eller kode for å komme seg inn.

Vi synes du skal se hvor godt den fungerer i regnvær!

Les mer …

Valuta-prisjustering per 15. april 2023

NOK EUR

Kjære kunder,

Over en lang periode har vi nå hatt en valutautvikling med svakere norsk krone mot Euro.

Vi har utsatt dette så lenge som mulig, men er nå nødt til å varsle om en prisjustering gjeldende fra 15. april 2023.

 

Les mer …

Velkommen til innovaphone-Dialog 19. april 2023

inno dialog

innovaphone inviterer alle sine forhandlere til sitt hovedkontor i Tyskland  18. - 19. april. Sosialt samvær på takterrassen tirsdag kveld, og forhandler-dialog onsdag fra 9:30 til 16:30.

Presentasjon av nyheter og utviklingen videre. Treff innovaphone-kollegaer fra både Tyskland, Norge og andre markeder.

Les mer for påmelding og program, - meld deg på i dag.

Les mer …

Velkommen til Nor-Shipping 2023

Nor shipping velkommen

Vcom og innovaphone vil være til stede på Nor-Shipping i Oslo (Lillestrøm), 6. - 9. juni 2023.

Vi vil vise maritime løsninger for ip-telefoni, og hvordan dette knyttes opp mot alarmvarsling og annet utstyr fra Snom, Eaton og Cobs.

Vi ønsker velkommen til innovaphone på stand C01-01c, der vi holder til i den tyske paviljongen. Forhandlere oppfordres til å invitere meg seg sine kundekontakter.

Les mer …

2N Svarapparat øker sikkerheten

IDV flush

2N svarapparatene Indoor View og Indoor Compact har en ny funksjon for å øke sikkerheten i din bygning:

De kan nå vise status for dørkontakter installert på dører og informere brukere hvis dørene er åpne, lukket, har vært åpne for lenge, etc.

Hvordan kan denne tilsynelatende marginale funksjonen påvirke sikkerheten ditt prosjekt, og på hvilke andre måter kan svarapparat øke sikkerheten i prosjektet?

Les mer …

2N Digitale Verktøy

2N OnlineTools

Her finner du en oversikt over digitale verktøy som kan hjelpe deg med å prosjektere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger.

 

Les mer …

Prøv 2N AppeAR i dag!

2N homepage banner 1125x844 V2

Ikke bare forestill deg hvordan våre 2N IP-baserte løsninger for porttelefoni og adgangskontroll vil se ut på veggen, men visualiser det!

2N introduserer AppeAR. Den nye mobilappen gir deg muligheten til å virtuelt installere og visuelt teste ut alle IP-baserte porttelefoner, adgangskontrollenheter og svarapparat – alt i imponerende AR.

Og ikke nok med det:

Les mer …

Vi er fortsatt leveringsdyktige!!

Style

I disse tider med store generelle leveringsproblemer for veldig mange leverandører, tar vi oss friheten å lage en liten gladsak for å fortelle deg at vi faktisk er umiddelbart leveringsdyktige på over 80% av innkommende ordre på porttelefon-prosjekt. Dette anser vi som godt innenfor våre målsetninger, gitt at mange prosjekt baseres på større antall og lengre tidsvindu for planlegging av leveranser.

Vi har vårt lager i Sandvika like utenfor Oslo. Her kan du hente ut varer selv, vi kan levere med budbil på dagen hvis du ikke er for langt unna, vi kan levere over-natt til de fleste steder og vi kan selvfølgelig sende både små og store pakker enten du ønsker de sendt til din egen leveringsadresse, eller om vi skal sende direkte til prosjektets adresse.

Kryptert sikker tale

security banner m

Sikkerhet har høy fokus i dagens samfunn. Innen telefoni har sikkerhet fått ny aktualitet etter at kobbernettet er lagt ned og all telefoni nå går over data. Har du tenkt over at alle telefonsamtaler i dag går over datanettet og internett? 4G mobilnettet er også internett i denne sammenheng. Dagens teleoperatører krypterer ikke telefonsamtalen.

For innovaphone har sikkerhet alltid vært prioritert. Det er derfor innovaphone brukes av samfunnskritiske aktører innen helse, militæret, beredskap og næringsliv.

Med innovaphone og skyPBX får du kryptert tale og kryptert signalering ende til ende. Løsningen er selvfølgelig også svært godt sikret  mot angrep fra internett.

Les mer …

Worst practice - en historie fra virkeligheten

Stadionkvartalet

Vi liker best når vi kan rådgi våre partnere og kunder om hvordan våre løsninger kan gi brukere og administrator av porttelefonanlegg en tvers gjennom god og smidig opplevelse og kalle det en BEST PRACTICE.

I dette anonymiserte eksemplet viser vi en tilfeldig forbipasserende porttelefonløsning som ikke er levert av oss eller en av våre partnere, som gir både brukere og administrator det stikk motsatte av hva vi tilbyr. Her ser vi både tungvint bruk og særs upraktisk og arbeidskrevende administrasjon.

Les mer …

Vi viser vei i mørket

2N bat

La oss være superhelter sammen, og vise vei for sluttkunden til de beste og sikreste løsningene innen moderne, IP-basert porttelefoni, adgangskontroll og lydvarsling.

Vi har ledig kapasitet til å håndtere innkommende prosjektforspørsler, og vi tar oss også tid til å bygge din kompetanse på prosjektering, salg og teknisk hvis du er en eksisterende eller fremtidig partner.

Ta kontakt for å avtale nærmere.

Les mer …

Ny 2N katalog

Katalog 2022

"For 30 years 2N has been at the forefront of access control and telecommunications. We make sure our products are truly cutting edge, as well as the R&D behind them, and the way we service our customers. We are proud of our global markets and are now number one in IP intercoms." - Michal Kratochvil, CEO 2N.

Endelig er den nye 2N katalogen her. Den er også fylt av nyttig informasjon som koblingsskjemaer, målsatte tegninger og mye mer.

Les mer …

Prisvarsel 2N fra 1. september

Prisvarsel

2N har informert oss om en prisøkning på deres produkter fra 1. september, slik at våre priser også vil være oppdatert fra denne dato.

Alle tilbud gitt vil selvfølgelig opprettholdes ut gitt tilbudsperiode, normalt 2 måneder.

Underkategorier

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no