Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Sykehjem

Nytt brukerscenario:

Sykehjemmet hadde hatt flere alvorlige tilfeller hvor ansatte har blitt truet og sjikanert av personer i ruset tilstand. Med eksisterende dørklokke må ansatte åpne døren for å høre hva besøkende sier, og det er i denne sammenhengen de mange uønskede hendelsene har oppstått.

 

I dette prosjektet løste vår partner problemet enkelt med en svært sikker og brukervennlig IP-basert porttelefon fra 2N, som ringer med høykvalitets videoanrop til mobiltelefonene som pleierne alltid bærer med seg på vakt. Dette øker både sikkerheten og effektiviteten.

På denne måten kan de ansatte være sikre på at de ikke åpner døren for uvedkommende, og kan også slippe ubehagelige konfrontasjoner eller samtaler ved at man på mobiltelefonene får opp direkte video av den som ringer på døren før man trenger å besvare anropet.

Løsningen egner seg like godt for ettermontering som for nybygg, og er svært enkel å installere, konfigurere og vedlikeholde.

Det er stor fleksibilitet i hvordan anrop settes opp fra porttelefon og inn til mobiltelefoner, enten man vil at det skal ringe til mange samtidig eller i ulike former for ringekøer. Man kan også benytte tidsprofiler for ulike ringemønstre på ulike tider av døgnet, viderekobling til vakttelefon eller andre avdelinger og så videre.

 

Med en Verso IP porttelefon får man god nok sikkerhet for de aller fleste prosjekt, samt optimal fleksibilitet for enhver prosjektbeskrivelse, mens man med en Force IP porttelefon løser de aller fleste prosjekt, og man får enda høyere sikkerhet.

 

2n mobile video view2

Brukerscenarier fra Vcom AS er ment som et verktøy for deg som er interessert i våre produkter.
Vi håper du finner nytte i dette, og lar deg inspireres i forhold til bruksområder og funksjonalitet.
Prosjektene du leser om her kan være gjennomført i Norge eller andre land, de kan være i prosjekteringsfasen,
eller de kan være konstruert nettopp med inspirasjon og læring som formål.

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no