Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Opptak av samtaler

REC

 Nytt brukerscenario:

Grunnet sin høye stabilitet og svært raske oppkobling av samtaler er IP-telefoni ofte benyttet av ulike typer meglerforetak, enten det er innen finans, shipping, energi, eiendom eller annet.

Sikkerhet og dokumentasjon er også viktige faktorer for disse bransjene, og dette brukerscenariet omhandler vår innovaphone-baserte opptaksløsning for telefonsamtaler. 

Les mer …

Appstyrt talevarsling

Appstyrt Lydvarsling

Nytt brukerscenario:

Skoleskyting, bombetrussel og gisselsituasjoner. Dette er skremmende scenarier som dessverre er med i risikovurderingen når det skal bygges nye skoler i dag.

Kan et tradisjonelt talevarslingsanlegg oppgraderes til et moderne, appstyrt brukergrensesnitt?

Les mer …

Sikkerhet i helse & omsorg

Sykehjem

Nytt brukerscenario:

Sykehjemmet hadde hatt flere alvorlige tilfeller hvor ansatte har blitt truet og sjikanert av personer i ruset tilstand. Med eksisterende dørklokke må ansatte åpne døren for å høre hva besøkende sier, og det er i denne sammenhengen de mange uønskede hendelsene har oppstått.

Les mer …

Høyttaler på pasientrom

Uten navn

Nytt brukerscenario:

Velferdsteknologi: Sykesignalanlegg / pasientvarslingssystem krever en romenhet / høyttaler som leverer god samtalekvalitet for oppringte samtaler mellom pasient og personell, slik at pasienten føler seg trygg og ivaretatt, og man er sikker på å unngå misforståelser.

I dette prosjektet fikk vi hjulpet en av våre integrasjonspartnere med en ny høyttalertype integrert mot sykesignalanlegg og telefonsystem.

Les mer …

Porttelefon i borettslag

Verso og idt20sky

Nytt brukerscenario:

Kunden er et større borettslag med flere boligblokker hvor porttelefonanlegget er overmodent for utskifting.

Flere løsninger ble vurdert før man endte opp med en fremtidsrettet og svært fleksibel løsning basert på 2Ns IP-baserte porttelefonløsninger og skytjenesten Mobile Video.

Les mer …

Lyd over IP - introduksjon

appstyrt lydvarsling

 

Vcom leverer fleksible løsninger for en- eller toveis lyd over datanettverk/PoE. Våre løsninger er like velegnet for små prosjekt med én høyttaler som for løsninger med hundrevis av høyttalere. Lokalt nettverk eller kommunikasjon over internett? Nødvarsling, katastrofevarsling, terrorvarsling, vanlig annonsering? Prosjektet ditt avgjør løsningen.

 

Endepunkt kan være vegghøyttalere, hornhøyttalere, intercom, telefonapparat, eller en kombinasjon av disse.

Anlegget kan styres fra app på mobiltelefon, mikrofonkonsoll, telefon/mobiltelefon, PC eller en kombinasjon av disse. 

 

Her kan du lese om ulike bruksområder for våre Lyd over IP produkter. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller behov for støtte til å finne ut om våre løsninger passer ditt prosjekt.

 

Appstyrte høyttalere på offentlig sted

Politi ver2

Nytt brukerscenario:

Politiet i en av landets største byer har plassert ut høyttalere på utvalgte offentlige steder som typisk er steder hvor det samler seg store mengder mennesker i helgene på kvelds- og nattestid, med tilhørende fare for voldshandlinger og annen kriminalitet.

Les mer om hvordan Lydvarslingsanlegg med Appstyring kan forebygge og stanse uønskede hendelser og øke sikkerheten i byer og tettsteder, og i ytterste konsekvens redde liv. 

Les mer …

Lydvarslingsanlegg med appstyring

appstyrt lydvarsling

Nytt brukerscenario:

Kunden er en større bedrift med flere hundre ansatte i et stort kontorbygg. Ved en gjennomgang av totalsikkerhet for bygget ble det kartlagt et behov for et lydanlegg som kunne utløse og styre evakueringer i forbindelse med alvorlige uønskede hendelser.

Med et Lydvarslingsanlegg fra Vcom har bedriften fått en driftssikker, funksjonell løsning som sikrer effektive evakueringer.

Les mer …

Porttelefonforvaltning

My2N Remote

Kunden er en eiendomsforvalter med et antall kontorbygg i sin portefølje. Det har lenge eksistert et ønske om å kunne forenkle administrasjonen av porttelefonanlegg på de ulike lokasjonene.

Med IP-baserte porttelefoner fra 2N kan eiendomsforvalterens sentrale systemintegrator administrere samtlige porttelefonanlegg fra en PC tilkoblet internett uavhengig av lokasjon.

Les mer …

Porttelefon med anrop til 400+ brukere

 Verso sort

Nytt brukerscenario:

Kunden er en større bedrift som ønsket at anrop fra porttelefon ved hovedinngang skal gå direkte til de ansattes mobiltelefon med mulighet for åpning av dør.

Med en Verso IP utstyrt med touchdisplay har man mulighet for inntil 10 000 brukere i samme porttelefon.

Les mer …

IP-adgangskontroll på 10 minutter

Access Unit Family

Kunden er en mindre bedrift med behov for et sikkert og fleksibelt adgangskontrollanlegg som de kan administrere selv.

Med Access Unit-enheter og Access Commander administrasjonsprogramvare fra 2N fant kunden en perfekt løsning.

Les mer …

Porttelefon med fingeravtrykksleser

Eneboligm2NVideo

Nytt brukerscenario:

Kunden ønsket seg en sikker og enkel hverdag for voksne og barn, og ville derfor ha et state-of-the-art porttelefon- og adgangskontrollanlegg i sin nye enebolig.

Med fingeravtrykkslesere og porttelefon med videoanrop til mobiltelefon løste produkter fra 2N dette prosjektet på en fremragende måte. .

Les mer …

Tannlegekontor

Tannlegekontor 2

Nytt brukerscenario:

Kunden er et større tannlegekontor som fikk en enklere og mer effektiv hverdag ved hjelp av produkter og løsninger fra 2N og innovaphone skyPBX.

Lokal telefonsentral ble erstattet med skytjeneste og sikkerheten ved inngangsdør og venterom ble bedre. I tillegg kan tannlegene nå tilkalle sine assistenter på en mye enklere måte.

Les mer …

Med mobiltelefonen som svarapparat

Verso med mobil

Kunden er et større borettslag med et prekært behov for å skifte ut eksisterende porttelefonanlegg.

Med en løsning fra 2N har borettslaget nå fått installert et porttelefonanlegg med en minimal investeringsterskel, tilpasset deres budsjett.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no