Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Leter du etter en god leverandør?

Vcom AS er en distributør og kompetansesenter med lange tradisjoner på det norske markedet. Vi ønsker velkommen flere forhandlere, både for adgangskontrollsystemer, IP-telefoni og tradisjonell telefoni. Vi leverer operatør-uavhengig utstyr og skytjenester. Det betyr at du kan kombinere våre produkter, hardware plattformer eller skytjenester med dine egne tjenester, enten dette er telefon abonnement, vedlikeholdsavtaler, hosting-tjenester el.l..

Som forhandler for Vcom vil du oppleve mange fordeler som support, eget service verksted, rask leveranse og høy teknisk kompetanse på telefoni produktene. Du har rask tilgang til informasjon via Web kombinert med personlig kontakt når du trenger det. Vi jobber stadig med å forbedre dine verktøy for salg – markedsføring og teknisk support.
Vi har et bredt produktspekter og kan tilby gode totalløsninger.

VoIP-løsninger eller tradisjonell telefoni
Som forhandler velger du selv hvilken profil og produktområde du vil satse på:

  • VoIP og IP-baserte telefonsystemer fra 2 brukere til 20.000 brukere, levert som hardwareplattformer eller skytjeneste.
  • integrerte løsninger med VoIP, verdiøkende programvare PC-støtte, sentralbord, Outlook integrasjon, katalogtjenester, rapportsystemer.
  • tradisjonelle telefonprodukter
  • Porttelefoni og sikkerhetssystemer over IP, integrert med andre tale-, video- og adgangskontrollsystemer.
  • Kringkasting av lyd over IP (PA-systemer)

Har du kunnskap eller ambisjoner for å selge morgendagens kommunikasjonsløsninger, har vi kurs, verktøy, support og produktløsninger for å hjelpe deg dit.

 

innovaphone sertifiseringsprogram og partnerprogramiAS logo

innovaphone sertifiseringen begynner med norsk kurs, fortsetter med kurs i Tyskland og holdes ved like med web-baserte kurs og forhandlersamlinger. Rabatt- og fortjenestenivå er avhengig av sertifiseringsgrad.

  • iAS startkurs for selgere og teknikkere, holdes gjerne som internkurs. Inkluderer fullt demoanlegg eller tilgang til skytjenester.
  • iCE Basic og Advance kurs for teknikkere. Del en i Tyskland, del 2 som web-kurs. Inkluderer utvidet lab-anlegg og mulighet for komplett telefonanlegg for eget bruk.
  • Updatekurs på årlig basis. Webbasert. Inkluderer oppgradering av eget anlegg.

For påmelding til iAS kurs kontakt Vcom på salg@vcom.no eller på telefon 21 67 37 70.

Her finner du mer om innovaphones forhandlerprogram.

Høres dette spennende ut så kontakt oss for en uforpliktet samtale.

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no