Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

innovaphone og skyPBX produkt- og salgs-kurs

What is myApps

innovaphone og skyPBX produkt- og salgs-kurs

Web-kurs (1,5 timer) som gir oversikt over innovaphone-produktene og skyPBX. Godt egnet som intro for nye forhandlere og som oppdatering for eksisterende forhandlere. For sertifiserte forhandlere godskrives det som obligatorisk salgs-kurs.

Er det flere fra samme forhandler som vil delta, kan vi kjøre det som internkurs. Ta kontakt for kursdato, eller velg dato fra kurskalender

Les mer …

Introkurs 30-60 min

2N training

 

Etter en hektisk periode med kursaktivitet har vi nå en liten pause, slik at vi for øyeblikket ikke har noen kurs på timeplanen.

MEN: Vi avholder gjerne kurs for deg som er eksisterende eller potensiell ny forhandler innen våre ulike kategorier. Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg for din bedrift slik at vi sammen kan skape økt kompetanse på våre produkter, løsninger og tjenester.

Mer om 2n kurs

iP Connect - innovaphone sertifisering

innovaphone-Partner Connect - forhandler-sertifisering

iP Connect (innovaphone-Partner Connect) er en sertifiseringsklasse som setter overkommelige tekniske og merkantile krav til forhandler. Partneren får en offisiell sertifiseringsstatus og gode prisbetingelser. Partneren får tilgang til å selge alle innovaphone-løsningene, både skybaserte og lokalt plasserte.

Les mer …

Bli forhandler

Leter du etter en god leverandør?

Vcom AS er en distributør og kompetansesenter med lange tradisjoner på det norske markedet. Vi ønsker velkommen flere forhandlere, både for adgangskontrollsystemer, IP-telefoni og tradisjonell telefoni. Vi leverer operatør-uavhengig utstyr og skytjenester. Det betyr at du kan kombinere våre produkter, hardware plattformer eller skytjenester med dine egne tjenester, enten dette er telefon abonnement, vedlikeholdsavtaler, hosting-tjenester el.l..

Les mer …

Service - Support

Du kan få hjelp til dine spørsmål på våre web-sider, fra vår telefonsupport eller ved vår serviceavdeling.

Se mer

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no